TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, sürekli gelişen, başarıda sınır tanımayan çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Milli kültüre bağlı, mutlu, özgüvenli, başarılı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen; öğrenmeye, yeniliğe ve çok yönlü gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2020 LGS yerleştirme sonuçlarına göre devlet okulları arasında Kırıkkale il Birincisi. 2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre devlet okulları arasında Kırıkkale il Birincisi. 2022 LGS yerleştirme sonuçlarına göre devlet okulları arasında Kırıkkale il Birincisi. 2023 LGS yerleştirme sonuçlarına göre devlet okulları arasında Kırıkkale il İkincisi.

Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kırıkkale il Birincisi.
Sportif Etkinlikler: Futbol-Futsal-Voleybol-Basketbol-Atletizm-Yüzme-Bocce-Çocuk Oyunları-Masa Tenisi-Oryantiring-Hentbol-Kick Box-Halkoyunları,Dart
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK-4006

Telefon - 0318357 6199

WEB - https://muratsitkiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşil Vadi Mahallesi 22. Sokak No 18 Yahşihan / KIRIKKALE

Yerleşim Yeri - .

Adres - Yeşil Vadi Mahallesi 22. Sokak No 18 Yahşihan / KIRIKKALE

Ulaşım İl merkezinden ve ilçe merkezinden 15 dakika aralıklarla dolmuş mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2 km, il Merkezine 4,5 km